Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

PROFIZMUS, MEGBÍZHATÓSÁG, INNOVÁCIÓ

2009 novemberében, kis családi vállalkozásként indult útjára a Pearl Nails márka, ami mostanra már több, mint 40 magyarországi viszonteladó partnerrel igyekszik kiszolgálni a vevői igényeket. A márka már nem csak Magyarországon, hanem további 8 országban értékesíti professzionális műkörmös alapanyagait. Méltán elismert és szerethető márkává nőtte ki magát az innovatív megoldásoknak és az ügyfélközpontúságnak köszönhetően. Engedd meg, hogy bemutassuk csapatunk tagjait, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy Te és a vendégeid is elégedettek legyetek termékeink használata során.

Sales, termékinformáció

Minőségi, felhasználóbarát termékeinkért sales csapatunk felelős, akik egészen a megrendelés leadásától a garancia érvényesítésésig segítenek Neked. Elakadtál? Kérdezz bátran!

Kacsintgatsz viszonteladói rendszerünkkel? Szeretnél partnereink közé tartozni? Keresd bizalommal kollégáinkat, akik bevezetnek viszonteladói rendszerünk rejtelmeibe.

Grafika, marketing

A Pearl Nails külső és belső kommunikációjáért, az ütős kampányokért, valamint a szemet gyönyörködtető grafikákért kreatív csapatunk felel. Tarts lépést a műkörmös trendekkel, ismerd meg professzionális alapanyagainkat és tarts velünk social média felületeinken!

Szeretnél a Pearl Nails műkörmösei közé tartozni, vagy együttműködésen töröd a fejedet? Keresd bizalommal csapatunk tagjait.

Pearl Nails Meeting
Pearl Nails Webshop
Pearl Nails Tanfolyam
Pearl Nails Raktár
Pearl Nails Vezetőség
Pearl Nails Csapat
Pearl Nails Raktár
Pearl Nails Marketing
Pearl Nails Raktár
Pearl Nails Könyvelés
Pearl Nails Marketing
Pearl Nails Grafika
Pearl Nails Export
Pearl Nails Marketing
Pearl Nails Marketing
Csak professzionális alapanyagok és a legnagyobb hozzáértés: ezek az alapelvek segítenek bennünket abban, hogy mindenki, minden nap elégedetten dolgozhasson az általunk kínált minőségi megoldásokkal.
Color B. K. 2001 Kft.
Magyarország - 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy Zsilinszky út 37/a
Megrendelések, termékinfó, garanciális ügyintézés:
+36 30 568 8242
Sales, marketing, pénzügy:
+36 24 441 531
Oktatás:
+36 30 261 1774
lépj kapcsolatba velünk

Küldj üzenetet!

    © 2022. Minden jog fentartva Color B. K. 2001 Kft.