Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

Üdvözlünk a Pearl Nails varázslatos világában!

Magyarország legszerethetőbb műkörmös márkája 2009-ben mutatkozott be a hazai piacon. Lendületes csapatunkkal azóta is minden nap azon dolgozunk, hogy a műkörmös szakemberek munkáját könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük. Szívvel-lélekkel fejlesztjük a professzionális műkörmös alapanyagokat és eszközöket, s ma büszkén állíthatjuk, hogy a Pearl Nails egy olyan szerethető és fiatalos márka, mely innovatív megoldásokat kínál a szépségipari szakemberek számára.

TÖBBET NYÚJTUNK, MINT MÁSOK

„Más műkörmös márkát csak használsz, a Pearl Nails más...Beleszeretsz!”

Széles termékkínálat, professzionális minőség! Csapatunk elkötelezett a kiváló, minőségi alapanyagok és innovatív technológiák iránt. Hiszünk abban, hogy a szalonmunka csak akkor lehet tökéletes, ha a legjobb alapanyagok és eszközök állnak rendelkezésedre!

Szerethető márka

A Pearl Nails nem csak egy márka - egy közösség vagyunk! Szeretetteljes, emberközpontú hozzáállásunk, szenvedélyünk és elkötelezettségünk megkülönböztet minket másoktól. Vásárlóink számára nem csak termékeket, hanem egy olyan közösséget kínálunk, amely támogatja őket mindennapi munkájukban, ösztönzi kreativitásukat és segítséget nyújt szakmai céljaik eléréséhez.
Pearl Nails Team

Fiatalos, lendületes csapat

A kreativitás, innováció és folyamatos fejlődés iránti szenvedélyünk inspirál bennünket arra, hogy mindig új és izgalmas megoldásokkal kápráztassuk el a műkörmös szakembereket.

Törzsvásárlói kedvezmények

Állandó, egyedülálló törzsvásárlói programmal jutalmazzuk azon műkörmös szakembereket, akik a Pearl Nails professzionális műkörmös alapanyagait használják a szalonmunka során.
Nagy Alexandra

Kimagasló ügyfél-élmény

Nálunk nincs lehetetlen! Rugalmas, emberközpontú ügyfélszolgálatunk igyekszik gyorsan, minden problémára megoldást találni!

SzépségDepó

Célunk, hogy a Pearl Nails ne csak egy márka legyen számodra, hanem egy biztos pont, ami segít a szakmában való dinamikus fejlődésben. Fedezd fel termékeinket, és légy részese egy olyan világnak, ahol a kreativitás és az innováció találkozik a professzionalizmussal!