Termékek

Termékek

Más műkörmös márkát csak használasz.

A Pearl NAils más...Beleszeretsz!

Fedezd fel a Pearl Nails műkörmös termékeit és találd meg kedvenced!

Előkészítő folyadékok

A tökéletes, tartós körmök titka az előkészítő folyadékok szakszerű használata. Fertőtleníts, zsírtalaníts és segítsd elő a bombabiztos tapadást!
Tovább

Alapzselék

Erősített gél lakozáshoz a szalonmunkád egyik legfontosabb társai a base géljeink lesznek! Ecsetes alapzseléink segítségével szuper alapot készíthetsz: használatuk végtelenül egyszerű, nem folynak el, rövid sablonos hosszabbításra is alkalmasak, és problémás körmök esetén is bírják a strapát.
Tovább

Fényzselék

A körmök tökéletes ragyogását fényzselé segítségével érheted el. Kínálatunkban fixálásmentes és fixálandó fényzseléket is találsz, illetve válogathatsz különböző effekt top géljeink közül.
Tovább

Gél lakkok

Több, mint 200 csodálatos lakkzselé szín! Sűrűbb állagú, magas pigmenttartalmú, akár 3 héten keresztül tartós Classic, mágneses Cat eye, csillámos effekt és One Step gél lakkok, melyek ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használatát a műköröm zselék tartósságával.
Tovább

Akrilzselék

Gyorsítsd fel a szalonmunkát az all-in-one hybrid PolyAcryl Gel-jeink segítségével! Ez az anyagcsoport ötvözi a porcelán erősségét a műköröm zselé formázhatóságával, lerobbanthatatlan szalon, de akár extrém körmöket is építhetsz velük.
Tovább

Műköröm zselék

Találd meg a kedvenc műköröm UV zseléd, legyél akár kezdő vagy haladó műkörmös! Kínálatunkban professzionális átlátszó, fehér, rózsaszín, üvegszállal erősített és körömágy-hosszabbító (cover) UV zseléink közül válogathatsz.
Tovább

Reszelők

A szalonmunka elengedhetetlen kellékei: minden eddiginél tartósabb, rugalmasabb körömreszelők különböző erősségben.
Tovább

Ecsetek

A tökéletes anyagfelvitelhez-és eldolgozáshoz, valamint körömdíszítések megfestéséhez elengedhetetlen zselés, porcelán és díszítő ecsetek természetes vagy szintetikus szőrrel.
Tovább

Gépek

Szalonmunkához elengedhetetlen, magas minőségű csiszológépek, UV lámpák asztali lámpák és porelszívók.
Tovább

Körömdíszek

Egyedi különleges, felületi díszítéshez és beépített körömdekorációhoz egyaránt alkalmas trendi körömdíszek a szivárvány minden árnyalatában. Porok, kövek, fóliák, effekt zselék minden formája, amivel a díszítés egyedi, és csak a képzelet szab határt neki.
Tovább