Pearl Nails Team

Pearl Nails Team

Földesi Imréné

Mesterleveles oktató

2010 júliusaban végeztem el a kézápoló és műkörömépítő OKJ képzését. Amint sikeresen levizsgáztam, el is kezdtem saját szalonban dolgozni mellékállásban Tótkomlóson, és onnantól kezdve folyamatosan továbbképzésekre jártam, és járok a mai napig is. Az első szakmában eltöltött évem után már kialakult vendégköröm volt, így főállásban folytattam a munkát.


2020-ban sikeres Mestervizsgát tettem, ezután kezdtem el kiscsoportos oktatásokat tartani. 2021-ben a hódmezővásárhelyi Szakképző Iskolának duális képzőhelyévé váltam, azóta minden tanévben 8 fő tanulót képzek ki kézápoló és körömkozmetikusnak.

2021-ben a Pearl Nails-szel kezdtem el dolgozni, így a kézápoló és műkörömépítő szakma utódját, a Manikűrös és körömdizájner szakmát is elkezdtem oktatni, és sikeresen vizsgáztak tanulóim.


2020-ban elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, 3 technikai versenyen indultam, amiből sikerült egy 2. és egy 3.helyet is megszereznem. 2023-ban megnyitottam a saját műköröm alapanyagokat forgalmazó üzletünket is Tótkomlóson, amihez webáruházat is üzemeltetünk. 2024-től már online oktatással is foglalkozom, technikai és díszítő oktatásokat is készítek.

Füredi Zsófia

Junior Trainer

2016-ban végeztem el a műkörömépítő, majd pedig 2018-ban a lábápoló OKJ képzéseket és azóta is függője vagyok ezeknek a szakmáknak. Az OKJ-s iskolából egyből elhelyezkedtem egy szalonban ahol elég rövid időn belül sikeresen kialakítottam a vendégkörömet. Rendszeresen járok képzésekre, hogy ezáltal is fejlesszem a képességeimet, így rengeteg új technikát sikerül elsajátítanom. Ami leginkább megfogott ebben a gyönyörű szakmában, hogy mindig lehet újat alkotni, kísérletezni és mások elképzeléseit megvalósítani. Ez a szakma az, ami állandóan fejlődik mind technika valamint anyagok terén is.

G. Borbély Tímea

Mesterleveles díszítő bajnok oktató

A pályafutásom éles váltások sorozata, hiszen a sport, a bölcsészkar, majd a kereskedelmi szektor után 2011-ben a kézápoló és műkörömépítő szakma csodás útjára léptem. Az OKJ tanfolyam elvégzése után egyből szépségszalonban kezdtem el tevékenységemet és vendégköröm kialakítását.

Mindjárt az első évben egy kisebb díszítő versenyre is beneveztem, ahol megéreztem a versenyzés adrenalinjának ízét, és rákaptam erre. A következő években továbbképzésre jártam, hogy nagyobb versenyeken is labdába rúghassak. 2015-ben aztán a Pearl Nails csapatának jóvoltából jött a lehetőség: Orlandoi és Pasadenai világkupán való részvétel, ahol 4. és 5. helyet sikerült megszereznem. Majd az itthoni kupákon állhattam többször dobogón díszítő kategóriában. Később hazai versenyeken zsűriztem, és zsűrielnök is voltam, mely megmutatta számomra, mennyire nehéz a másik oldalon is ülni.

Gyene Viktória

Olimpiai arany- és ezüstérmes oktató

Ria vagyok, 27 éves. Gyerekként sok mindenről álmodoztam, hogy mi szeretnék lenni, ha „nagy” leszek, de a körmözés soha nem volt köztük. A vendéglátásból kikancsintgatva szerettem volna olyan új szakmát választani amiben a rajztudásom és a kreativitásom is kamatoztathatom.2018-ban a tanfolyam elvégzése után rögtön szerelem lett számomra a szakma.Azóta folyamatosan szalonban dolgozom. 2021-es év mozgalmas volt számomra.Szakoktatói képesítést szereztem és csatlakoztam a Pearl Nails oktatói táborába,amit ezúton is köszönök! Megnyitottam a saját szalonom.Kisebb hazai versenyeken dobogós helyezést illetve a Londoni Nalympián két arany és egy ezüst érmet sikerült szereznem. További terveim közé tartozik a mestervizsga letétele, további versenyeken való részvétel. Az én célom a folyamatos fejlődés,hogy a sok sikeres tanulót tudhassak magam mögött és hogy a nevem ismerős legyen mindenki számára a szakmában.

Gyene Viktória
Halassy Rita

Mesterleveles, olimpiai bajnok oktató

Sziasztok, Halassy Rita vagyok! Középiskolás éveimet művészeti iskolában végeztem, mindig is szerettem festeni és alkotni, 4 évig tanultam díszítő festészetet. A szépségipar mindig is közel állt hozzám, ezért kerestem egy olyan szakmát, ahol ezt a két szenvedélyt párosítani lehetett, így jött a műkörmözés. Azt már fiatalon tudtam, hogy vállalkozó leszek, úgyhogy az érettségim után párhuzamosan elvégeztem a műköröm építő OKJ tanfolyamot és egy dekoratőr képzést is. Ahogy megvoltak a vizsgáim 2014-ben elindítottam a saját vállalkozásomat. Hatalmas szenvedély volt már akkor is. Egy év leforgása alatt sikerült kiépíteni a vendégkörömet, akik azóta is velem vannak.

Lőrincz Andrea

Junior Trainer

Lassan 15éve foglalkozom műkörömépítéssel. Nekem ez szerelemszakma 😍. Kisgyerekként a kisboltos kamaszlányának csodáltam a hosszú tűzpiros kocka körmét, majd 17 voltam amikor a nagynénikém felragasztotta életem első tippes műkörmét. Az érzés leírhatatlan volt! 😊 A mai napig minden elkészült szettemnél ezt érzem. Lenyűgöz!

Óriási segítség volt pályám kezdeti nehézségeinek legyőzésében párom odaadó türelme…az, ahogy Ő is annyira hitt bennem mint én magamban.❤

Minden nap jobb és szebb szetteket szeretnék készíteni azóta is. Hogy minden köröm számítson! 2021-ben szereztem meg a Mesterlevelet, ami évek óta nagy álmom volt. Azóta foglalkozom egyéni oktatással is. Ebben az évben kezdtem el a Pearl Nails csapatával dolgozni, ami számomra egy fantasztikus lehetőség a maga csodálatos kihívásaival.❤

Matula Gabriella

Olimpai bajnok kéz-és lábápoló mester

Pedagógiai tanulmányaim befejezése után, pedagógus pályán kezdtem el dolgozni, majd vonzani kezdett a műkörömépítés világa. Gyorsan rájöttem, hogy ez a szakma lesz a HIVATÁSOM és az ÉLETEM. 2003-ban elvégeztem a OKJ tanfolyamot. Műkörömépítő szakvizsgám megszerzése után vállalkozó lettem és saját szalont alakítottam ki. Hiányzott az oktatás, tanítás így ötvözni szerettem volna a kettőt. Nem kellett sokáig várnom, 2006 novemberében egy felnőttképzési intézmény megkeresett így az első kézápoló műkörömépítő, lábápoló csoportom oktatója lettem. Az oktatások során rengeteteg tanulóval ismerkedtem meg és rájöttem, hogy tudás átadása, egy új szakma megszerettetése nem lesz könnyű feladat, de ez az ÉLETEM.

Folyamatos oktatásokra, további fejlődésre én is vágytam, mert mindig többet és többet szerettem volna tudni, így rengeteg itthoni és külföldi képzésen vettem részt. Az élet úgy hozta, hogy 2009. októberében megismerkedtem a Pearl Nails magyarországi képviselőjével és így “oszlopos tagjaként” a cégnek már részt vehettem az első fejlesztésekben is. A Pearl Nailsnek köszönhetően elmondhatom, hogy itthon is és külföldön is többezer tanulóval találkozhattam (táborok, road showk, oktatások illetve OKJ folyamán). Külön köszönöm Nekik, hogy kizökkentettek a konfortzónámból (ami az oktatás és a szalon munka volt akkor) és részt vehettem a 2015 Nail Olympián, ahonnan összesen 6 kategóriában, arannyal a nyakamban és a Winner of Winners kupával a kezemben tértem haza.

Nagy Alexandra

Junior Trainer

Nálam a szakma iránti szerelem gyermekként kezdődött. Én voltam az a kislány, aki folyton a körmeit festegette, minden nap máshogy díszítette. Az első és sokáig egyetlen épített műkörmömet 17 évesen kaptam a szüleimtől, aminek elkészülését teljes ámulattal néztem. Ott és akkor éreztem, tudtam, hogy nekem egyszer ez lesz a hivatásom.

Középiskolai ballagásomkor édesapám meglepett az első körmös asztalommal, ami onnantól mindig emlékeztetett: ne adjam fel soha az álmaimat!
Miután 2016-ban befejeztem a főiskolát, beiratkoztam az alap OKJ tanfolyamra, amit teljes alázattal és nagy elhivatottsággal végeztem. A manikűr világa teljesen magával ragadott: a technikák, anyagok és díszítések iránti lelkesedésemből születő alkotásoknak hála a naptáram hamar betelt, így megvalósíthattam a körmét szorgosan festegető kislány nagy álmát: a saját körmös szalon megnyitását.

Pogány-Gócza Veronika

Nemzetközi-és magyar bajnok, mesterleveles oktató

Ekkor még fogalmam sem volt, hogy mi is az a versenyzés, de gondoltam kipróbálom. A vizsgám után 1 hónappal volt a verseny, természetesen utolsó előtti lettem, de ez nem vette el a kedvem, sőt a forgatag és versenyláz inkább még jobban felkeltette az érdeklődésemet.

A körmözés mellett Mérnök informatikusként végeztem az Óbudai Egyetemen. 2013-ban megnyitottam saját szalonomat is Székesfehérváron. Az első dobogós versenyem 2014-ben a Crystal Nails Hungarian Nail Cup-on volt, melyen 2 fős csapatot kellett alkotni. Csapattársammal, Kovács Barbarával második helyen végeztünk. A versenyzés mellett az oktatás is felkeltette az érdeklődésemet. 2015-ben végeztem el a Crystal Nails Kéz és Lábápoló, Műkörömépítő szakoktatói diplomát, majd 2017. márciusában sikeres Kézápoló és műkörömépítő és Lábápoló Mestervizsgát tettem a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamaránál. Azóta is vizsgabizottsági tagként és zsűri tagként is részt veszek a szakmai munka segítésében. 2018 óta a Pearl Nails csapatához tartozok és úgy érzem, itt megtaláltam a helyem. Építő és díszítő oktatásokon találkozhattok velem, de ha még nem vagy szakmabeli, akkor a Kézápoló és körömkozmetikus képzésen várlak szeretettel.