Miért válaszd a Pearl Nails képzéseit?

Kinek ajánljuk a Manikűrös és körömdizájner képzést?

"Örülök, hogy ezt az iskolát választottam"
V. Olívia

Manikűrös és körömdizájner

"Nagyon örülök, hogy ebbe az iskolába jártam. A tanárok profik és értik a szakmájukat, nem félnek átadni a tudásukat. Köszönöm! 😊"
K. Zsuzsi

Manikűrös és körömdizájner

"Az oktató magasan képzett, figyelmes és türelmes volt. Hálás vagyok, hogy elvégezhettem!"
H. Melinda

Manikűrös és körömdizájner

Jelentkezz hozzánk és tanulj nálunk!

"Nagyon átfogó tudást szereztem ezen az intenzív képzés alatt. Az oktatók türelmesek, érthetően magyaráznak, szívesen megmutatják az elvégzendő feladatot, akár többször is. Lelkesen végzik a munkájukat."
S. Csilla

Manikűrös és körömdizájner

"Köszönök mindent, imádás 😊 "
J. Erika

Manikűrös és körömdizájner

Mit is csinál egy Manikűrös és körömdizájner a mindennapokban?

A manikűrös és körömdizájner a diagnosztizálást követően megtervezi a személyre szabott, innovatív, divatos körömstílus, forma, motívum kialakítását, a hozzá tartozó előkészítő folyamatokat, majd a lezáró műveleteket tartalmazó szolgáltatást, szem előtt tartva a vendég igényeit, egyéniségét, stílusjegyeit. Az elkészült kezelési tervet IKT eszközökkel rögzíti, betartja a GDPR vonatkozó rendelkezéseit. Összefüggéseiben vizsgálja az alkalmazható technológiák, anyagok, eszközök kiválasztási szempontjait, a munkafolyamatoknak megfelelő alkalmazásukat, szem előtt tartva az egészségmegőrzési szempontokat és a divattrendeket. Munkája során empatikusan, diszkréten kommunikál, betartja az etikai, higiéniai, munkaügyi, pénzügyi, valamint a munka-, tűz-, környezet-, balesetvédelmi és szakmai szabályokat, szükség esetén alkalmazza a felületi sérülések ellátásának ismereteit. A magasszintű, egészségmegőrzési célú, esztétikai szolgáltatás eredményének szinten tartására tanácsot ad, javaslatot tesz, digitális számlát állít ki az elvégzett szolgáltatásról.

Milyen feltételei vannak a Manikűrös és körömdizájner képzés megkezdésének?

Egyéb technikai információk a képzésről

A képzés során megvalósítandó tananyagegységek tervezett ütemezése:

Kérdésed van? Segítünk?

Írj nekünk az oktatas@pearlnails.hu e-mail címre
vagy hívj minket a +36 30 261 1774-es telefonszámon!