Pearl Nails

Emelkedj ki a műkörmösök tömegéből,
használd a Pearl Nails professzionális alapanyagait!

Üdvözlünk a Pearl Nails varázslatos világában!

Magyarország legszerethetőbb műkörmös márkája 2009-ben mutatkozott be a hazai piacon. Lendületes csapatunkkal azóta is minden nap azon dolgozunk, hogy a műkörmös szakemberek munkáját könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük. Szívvel-lélekkel fejlesztjük a professzionális műkörmös alapanyagokat és eszközöket, s ma büszkén állíthatjuk, hogy a Pearl Nails egy olyan szerethető és fiatalos márka, mely innovatív megoldásokat kínál a szépségipari szakemberek számára.

Többet nyújtunk, mint mások

„Más műkörmös márkát csak használsz, a Pearl Nails más...Beleszeretsz!”
 • Széles termékkínálat, professzionális minőség

  Csapatunk elkötelezett a kiváló, minőségi alapanyagok és innovatív technológiák iránt. Hiszünk abban, hogy a szalonmunka csak akkor lehet tökéletes, ha a legjobb alapanyagok és eszközök állnak rendelkezésedre!

 • Szerethető márka

  A Pearl Nails nem csak egy márka - egy közösség vagyunk! Szeretetteljes, emberközpontú hozzáállásunk, szenvedélyünk és elkötelezettségünk megkülönböztet minket másoktól. Vásárlóink számára nem csak termékeket, hanem egy olyan közösséget kínálunk, amely támogatja őket mindennapi munkájukban, ösztönzi kreativitásukat és segítséget nyújt szakmai céljaik eléréséhez.

 • Fiatalos, lendületes csapat

  A kreativitás, innováció és folyamatos fejlődés iránti szenvedélyünk inspirál bennünket arra, hogy mindig új és izgalmas megoldásokkal kápráztassuk el a műkörmös szakembereket.

 • Törzsvásárlói kedvezmények

  Állandó, egyedülálló törzsvásárlói programmal jutalmazzuk azon műkörmös szakembereket, akik a Pearl Nails professzionális műkörmös alapanyagait használják a szalonmunka során.

 • Kimagasló ügyfél-élmény

  Nálunk nincs lehetetlen! Rugalmas, emberközpontú ügyfélszolgálatunk igyekszik gyorsan, minden problémára megoldást találni!

 • SzépségDepó

  Célunk, hogy a Pearl Nails ne csak egy márka legyen számodra, hanem egy biztos pont, ami segít a szakmában való dinamikus fejlődésben. Fedezd fel termékeinket, és légy részese egy olyan világnak, ahol a kreativitás és az innováció találkozik a professzionalizmussal!

14 éves feltörekvő, professzionális márka

Igen, 2019. novemberében 10 évesek lettünk! Büszkék vagyunk arra, hogy kőkemény küzdelmek, tömérdek munka, jónéhány tanulságos botlás és sok-sok áll-leesős pillanat árán évről évre hatalmas léptekkel fejlődtünk és mára Magyarország legszerethetőbb márkája lettünk. Fiatalos, kicsi, vidám csapatunkkal családias hangulatban nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a Te munkádat is könyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük, a lehető legkiválóbb minőségű termékek, eszközök fejlesztésével, felkutatásával. Tudjuk azt, hogy igazán jó eredményeket, elégedett vendégeket és elismerést adó sikereket kizárólag professzionális alapanyagokkal lehet elérni és azzal, hogy Te is Pearl Nails-t használsz, már tudjuk, hogy Neked is magas elvárásaid és nem mindennapi céljaid vannak. Ígérjük, hogy támogatni fogunk Téged ezek elérésében!

10% kedvezmény

minden vásárlásból törzsvásárlóként!

Ideiglenes kártya
Gyűjtsd a Pearl-pontokat, légy Te is törzsvásárlónk és használd ki az állandó kedvezményeket! Minden elköltött 10 000 Ft után* egy pontot kapsz, amelyeket a Pearl Nails katalógusában található vagy az innen letölthető ideiglenes kártyádon gyűjthetsz össze. 8 összegyűjtött pont után juttasd el hozzánk a betelt kártyát, és egy törzsvásárlói plasztikkártyát kapsz tőlünk Pearl Nails AJÁNDÉKKAL!
*Az elköltött összeg a Pearl Nails katalógusában megtalálható termékekre és kiegészítőkre vonatkozik. Bizonyos kiemelt akciók esetén pontok nem gyűjthetők – erről az akcióban előre tájékoztatunk.
 • Alapanyagok és kellékek

  Nevünk továbra is egyet jelent a minőségi és innovatív megoldások széles kínálatával.

  Termékeinket az elmúlt évek során úgy fejlesztettük, és úgy fejlesztjük majd a jövőben is, hogy azok a legszigorúbb és legkritikusabb elvárásoknak is megfeleljenek, valamint támogassanak a mindennapi munkafolyamatok során és versenykörülmények között is. Csak professzionális alapanyagok és a legnagyobb hozzáértés: ezek az alapelvek segítenek bennünket abban, hogy mindenki, minden nap elégedetten dolgozhasson az általunk kínált minőségi megoldásokkal.

  Ugrás a Webáruházba
 • Kövesd ajánlatainkat

  Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról illetve akcióinkról!