ALKOSS & NYERJ

Új projekt (10)

Pop-art pályázat leírása

A képregény olvasás világnapja alkalmából pályázatot hirdetünk, melynek témája a Pop-Art. 

– Készíts egy 3 tipből álló szettet pop art témában
– Használj legalább 2 Pearl Nails alapanyagot a szett elkészítéséhez
– Csinálj az elkészült munkáról 2 fotót úgy, hogy az egyiken csak a 3 elkészült tip szerepeljen, a másikon pedig az a 2 Pearl Nails alapanyag is, amit felhasználtál a munka elkészítése során
– Küldd be az elkészült képeket a marketing@szepsegdepo.hu email címre a neveddel, lakcímeddel és telefonszámoddal együtt, hogy a későbbiek során fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.
– Ne felejtsd el megírni azt sem, hogy milyen alapanyagok felhasználásával készítetted el a szettet. 

Beküldési határidő: 2022. szeptember 7. ÉJFÉL!

Nyertesek

A pop-art kihívás nyertesek kihirdetésének menete: A beküldött pályázatot szakmai zsűri értékeli, amiből kiválasztja a 3 legjobb alkotást. Mindezek után pedig a pályázatok feltöltésre kerülnek Facebook oldalunkra, ahol közönségszavazáson vesznek részt. A legtöbb like-ot gyűjtő munka nyeri a közönségdíjat.

Nyeremény:
I. helyezett: Őszi gél lakk kollekció
II. helyezett: UV festőzselé szett (5 választható színnel)
III. helyezett Pearl Nails ajándékcsomag
Közönségdíjas: Őszi gél lakk kollekció

A Pop-Art stílusról

Ez a stílus botrányos és energetikus; nem követ semmilyen szabályt, és sokkol az egyéniségével. Megfelelő választás bátor, misztikus és elegáns embereknek, mivel csodálatosan lehet benne kombinálni a merész színeket és ellentéteket.

Bátor színeket, élénk mozdulatokat és szembetűnő jelek, élénk színek és színes képek használata a sárgától a rózsaszínig és pirosig, a kéktől a szürkéig –, igazából nincsenek határok. Gyakran kombinálnak két ellentétes színt. Az utca, a lakás tárgyai, plakátok, képregények, zászlók, hirdetések, jelszavak stb. alapmotívumok. A fekete kontúrok, a pöttyök, csíkok szinte nélkülözhetetlen elemei.

 

Pop-Art minta és szín inspiráció

Ha a pop-art művész tájképet fest, akkor például az üzemanyagtöltő állomás, közúti jelekkel teletűzdelt út, ha csendéletet, azon konzerv, és Coca-Cola található, az emberi alak pedig filmsztár, pop-énekes, vagy a modern világ valamelyik más eszményképe, képregényhős, a sajtóból vagy a televízióból ismert alak. A valós tárgyra helyezi a hangsúlyt. A pop-art olyan tárgyakat is igénybe vehet, mint például villamos tűzhely, kávéscsésze, vagy rúzs.

Pop-Art inspirációk

A Pearl Nails körmösei már alkottak. Csatlakozz hozzájuk Te is! Használd inspirációinkat és engedd szabadjára fantáziádat. 

Izgatottan várjuk az elkészült munkákat a fentebb megadott email címre a kért információkkal. Inspirálódj és engedd szabadjára a fantáziádat. Győzzenek a legjobb munkák beküldői!