Továbbképzések

Továbbképzések

Továbbképzések

Tanfolyam

Szeretnél szintet lépni és fejlődni?
Várunk egynapos, kiscsoportos műkörmös továbbképzéseinken országszerte!
 
A műkörmös szakma folyamatosan változik, és ahhoz, hogy egy jövedelmező és elismert vállalkozás büszke tulajdonosa lehess, a saját kitartásodra és fejlődni akarásodra lesz csupán szükséged! Fejleszd tudásod, sajátítsd el a legújabb műkörmös trendeket és legmodernebb technikákat a műkörömépítés és- díszítés területén.
 
Egynapos műkörmös tanfolyamainkat szalonmunkában is jártas, díjnyertes oktatók tartják, akik segítenek elsajátítani az általad választott technikák fortélyait, és gyakorlatias tudással engednek el a tanfolyam végén.
Matula Gabriella

Miért válaszd a Pearl Nails Műkörmös továbbképzéseit?

  • … MERT az aktuális trendeknek megfelelő, a szalonmunkában is hasznosítható technikai, illetve díszítő tudást nyújtunk neked.
  • … MERT díjnyertes oktatóink szalonban is dolgozó szakemberek, így érthető módon mutatják meg és magyarázzák el számodra a tananyagot.
  • … MERT a továbbképzést elvégzett diákok nem csak egy tanúsítványt, hanem gyakorlati, a szalonmunka során alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak.
  • … MERT a továbbképzések kiscsoportosak és családias hangulatúak, így az oktatónak jut ideje rád és kérdéseidre, valamint folyamatos visszajelzéseivel segíti, illetve ellenőrizi haladásod a képzés folyamán.
  • … MERT a továbbképzés elvégzése után se engedjük el a kezed! A Pearl Nails Körmösök Klubja facebook csoportunkban egy sokrétű és támogató szakmai közösség tagja lehetsz, ahol kérdéseidre segítséget kaphatsz, valamint megoszthatod Te is tapasztalataid továbbképzéseink, illetve alapanyagaink kapcsán!

KINEK AJÁNLJUK A Pearl Nails egynapos továbbképzéseit?

  • Kezdőként minden új műkörmös technika elsajátítása egy újabb élmény, egy újabb fejlődési lehetőség
  • Újrakezdőként vagy a szakmádban már egy ideje elhelyezkedve szeretnéd tökéletesíteni már meglévő műkörmös ismereteid, szeretnél a szalonmunkádban is maximális minőséget nyújtani
  • Haladó műkörmös szakemberként keresed a folyamatos szakmai kihívásokat, nyitott vagy a folyamatosan változó műkörmös trendekre
  • Vendégeidnek tartós, az aktuális trendeknek megfelelő, divatos műkörmöket szeretnél készíteni

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK AZ EGYNAPOS MŰKÖRMÖS TOVÁBBKÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉNEK?

  • Minden egynapos továbbképzés leírásában feltüntetjük a nehézségi szintet, illetve, hogy kinek ajánljuk az adott műkörmös tanfolyamot (kezdő / haladó / újrakezdő szakemberek számára), így kérünk alaposan olvasd át a vásárlás előtt!

Szeretnéd továbbfejleszteni – vagy felfrissíteni – tudásod? Érdekelnek az új műkörmös trendek és technikák? Jobban szereted, ha az oktató ott van melletted és kijavítja hibáid, fogja a kezed?

Neked ajánljuk műkörmös továbbképzéseinket, ahol garantáltan kis csoportban, az oktató segítségével kiküszöbölheted a meglévő hibákat!

Válogass folyamatosan bővülő továbbképzéseink közül!

Aktuális Továbbképzéseink