A Pearl Nails hűségprogramjába a webáruházunkban történő REGISZTRÁCIÓVAL csatlakozhatsz. A programot azért alkottuk meg, hogy a professzionális, minőségi műkörmös alapanyagokat a kedvező árakon felül extra kedvezménnyel tudd beszerezni.
Jutalmazzuk hűségedet

Érdemes csatlakoznod, mert...

… minden időszakban állandó kedvezménnyel vásárolhatsz.
… a kedvezményedet 3 hónapig korlátlanul használhatod Pearl Nails alapanyagok és eszközök vásárlására.
… exkluzív ajánlatokra tehetsz szert.
… nincs többé pontgyűjtés.
… nem kell egy újabb plasztik kártyát a pénztárcádban tárolnod ahhoz, hogy kedvezményben részesülj.

3 havonta meújuló kedvezmények

Hűségidőszakok

Vásárolj a megadott időszakokban és érd el a kijelölt költési limitek egyikét ahhoz,
hogy a következő 3 hónapban is 5%, 10% vagy akár 15% kedvezménnyel tudd beszerezni kedvenc Pearl Nails termékeidet.
március 1 - május 31.*
június 1. - augusztus 31.*
szeptember 1. - november 30.*
december 1. – február 28/29.*
*Az adott időszak költéseinek megfelelően a tagsági szinted a következő időszak első napján 13 órakor kerül átállításra.

A következő időszakig
még 38 nap van hátra.

Ennél egyszerűbb már nem is lehet

Hogyan működik?

1.

Csatlakozz hűségprogramunkhoz!

Regisztrálj webáruházunkban egy fiókot – ha még nem tetted meg - , s innentől kezdve csak azt kell tenned, mint eddig is.
2.

Vásárolj webáruházunkban!

Szerezd be azokat az alapanyagokat, amikre a szalonmunkában szükséged van. Érd el a meghatározott költési szintet ahhoz, hogy a következő időszakban megjutalmazhassunk 5%, 10% vagy 15%-os kedvezménnyel. A kapott kedvezményt így tehát a következő időszakban korlátlanul fel tudod használni. Ennyi az egész!
3.

Használd ki a kedvezményed!

Minden időszak végén összesítjük költéseidet és a következő időszakban ennek megfelelően használhatod a kapott jutalmadat, mely 5%, 10% vagy 15% állandó kedvezményt jelent az adott időszakban.

Tehát a kedvezményed felhasználásához nincs szükség kuponra, csupán jelentkezz be a regisztrált fiókodba, ahol azonnal a rád vonatkozó kedvezményes árakat fogod látni.
Fontos!
Ha több regisztrált fiókkal is rendelkezel, figyelj arra, hogy mindig ugyanabból a fiókból add le a rendelésedet, mert a fiókjaid költései nem összevonhatóak!

Mi jutalmazzuk a vásárlásod

Hűségszintek

Ahhoz, hogy a következő időszakban 5% kedvezményre tudj 3 hónapon keresztül szert tenni, nincs más dolgod, mint az aktuális időszakban elkölteni webáruházunkban 60 000 Forintot.
Ahhoz, hogy a következő időszakban 10% kedvezményre tudj 3 hónapon keresztül szert tenni, nincs más dolgod, mint az aktuális időszakban elkölteni webáruházunkban 90 000 Forintot.
Ahhoz, hogy a következő időszakban 15% kedvezményre tudj 3 hónapon keresztül szert tenni, nincs más dolgod, mint az aktuális időszakban elkölteni webáruházunkban 120 000 Forintot.
HŰSÉGPROGRAMUNKBAN MÁR

98

TÖRZSVÁSÁRLÓ SPÓROL MINDEN EGYES VÁSÁRLÁSSAL.

Még nem regisztráltam a webáruházba

Ha szeretnél részt venni a hűségprogramban és minden vásárlásoddal spórolni, akkor csak regisztrálj a webáruházban és indulhat a vásárlás!

Már regisztráltam a webáruházba

Ha már van regisztrált fiókod, nincs más dolgod, mint folyamatosan vásárolni és elérni a meghatározott költési szinteket az egyes időszakokban. Értesülj csak a hűségprogramban résztvevőknek szóló exkluzív ajánlatokról és csatlakozz a hűségprogram csoportjához.

Még mindig elveszettnek érzed magad?

Segítségre van szükséged?

Lépj velünk kapcsolatba közösségi média platformjaink valamelyikén, vagy tekintsd meg videóinkat.