SZABADSÁG • LAZULÁS • KALANDOK

Classic 339 gél lakk / 7ml

1.890 Ft

Classic 340 gél lakk / 7ml

1.890 Ft

Classic 341 gél lakk / 7ml

1.890 Ft

Classic 342 gél lakk / 7ml

1.890 Ft

Classic 343 gél lakk / 7ml

1.890 Ft

Vélemények

5/5
Classic 342 gél lakk: Nagyon jól fed a szín egy rétegben is majdnem tökéletes! Nem folyik, nagyon krémes állagú! Tökéletesen lehet vele dolgozni, megfolyás nélkül.
5/5
339-es szuper szín, 2 rétegben nagyon jól fed. Jól kombinálható más színekkel, szinte mindenhez jól megy. Fényesen, mattítva is jól néz ki. Nem csak nyárra de őszre is szuper szín lesz. Gyanúsan vendég kedvenc szín! 😁
5/5
Classic 340 gél lakk: Nagyon pigmentált és krémes állagú szín! Ezekkel szeretek a legjobban dolgozni.☺️
5/5
A 341-esbe mindörökre szerelmes lettem! Ez a szín egyszerre neon piros, korall és narancs, valami álom! Amikor erősített géllakkra kentem, nem volt valamiért tökéletes elsőre, de amint műkörömre, aminek fel volt buffizva a felülete és tökéletesen egyenletes volt, ott elég volt egyetlen rétegben kenni és hibátlan lett! Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️🏖️💅😍

10in1 Transzferfólia box - Basics

1.890 Ft

▲▲▲

10in1 Transzferfólia box - Golden Shades

1.890 Ft

▲▲▲

10in1 Transzferfólia box - Flowers

1.890 Ft

▲▲▲

10in1 Transzferfólia box - Unicorns

1.890 Ft

▲▲▲

10in1 Transzferfólia box - Abstracts

1.890 Ft

▲▲▲

10in1 Transzferfólia box - Texts

1.890 Ft

▲▲▲

10in1 Transzferfólia box - Marbles

1.890 Ft

▲▲▲

MEGÉRKEZETT

2.190 Ft /db

Készíts egyedi megjelenésű körmöket mintás transzferfóliák segítségével. Különleges hatás, melyet vendégeid imádni fognak! A fóliákat használhatod dekorként csak részletekben felragasztva, beépítve vagy akár a köröm teljes felületén is.

Kérsz  egy FOIL GEL-t...20 Ft-ért?

Kérsz egy FOIL GEL-t 20 Ft-ért?

VÁLASZTOK

Válassz legalább 4 db transzferfólia BOX-ot és tedd őket a kosaradba.

KOSÁRBA teszem

Tegyél a kosaradba 1db Foil Gel-t, a rendszer ekkor automatikusan levonja a 99% kedvezmémyedet.

SAJNÁLJUK! Erről most lemaradtál! AZ AKCIÓ VÉGET ÉRT!

*Az akció a viszonteladói csoportba tartózó vásárlóinkra nem érvényes.

Vélemények

5/5
Korábban nem használtam transzferfólia zselét, mert a fóliák könnyen ragadtak classic géllakk, vagy fixálandó fényzselé ragacsos felületébe is. Most, hogykipróbáltam ezt a terméket, rájöttem, hogy ezzel nagyon megkönnyítettétek az életemet. 🙂 A saját lámpámhoz igazodóan kitapasztalt tökéletes kötési idővel gyerekjáték a transzferfóliák használata. Köszönöm! 🙂 Első próbára a 72W-os LED lámpában a 15 mp már sok volt, másodjára a 8-10 mp lett a tökéletes. Gond nélkül ragadt bele a fólia teljes felületén.
EXTRA ERŐS TAPADÁS 100%
GYORSASÁG 100%
EGYSZERŰ HASZNÁLAT 100%
5/5
Nagyon jó az új transzferfólia zselé. 30mp-et köttettem. Szinte elsőre beletapadt a transzferfólia, de itt-ott kimaradt hiába lapogattam mindenhol, de nagyon jól vissza illeszthető a fólia és nyom nélkül javítható.
5/5
1. Először is amit tapasztaltam, az az, hogy a hajszálnál is vékonyabban kell felvinni, mert különben összeráncolódik. Nagyon. És itt azt is megjegyezném, hogy nehéz lereszelni, ha így jár az ember vele.
2. Nekem 10 mp elég volt a 48W-os lámpában.
3. A fólia hátulját fixálóval érdemes áttörölni és az áttörlés után csipesszel éppen csak megfogni, így szuperül felragad.
4. Én ugye a körömmel belevésős módszert alkalmaztam, szerintem kevés a szilikon ecset vagy a naracsfa pálca. Viszont tetszett a menetben az, hogy ahol a minta már beletapadt a fólia zselébe, ott magától szépen elvált a hordozó papír, így ha esetleg kimaradt egy kis rész a vakarászás során, akkor tulajdon képpen nem kellett milizgetni, hogy pont az a rész kerüljön vissza.
5. Mindegyik mintánál szépen bevált az a módszer, hogy egyik oldalról indultam a felhelyezéssel és úgy haladtam a másik oldal felé, így nem gyűrődött a fólia, a minta pedig egyenletes maradt.

Összességében pedig a legjobb a fólia zselé, amit eddig kipróbáltam (és már kismillió márkán túl vagyok, de egyik sem volt ennyire szép eredménnyel). A kezdeti nehézségeken túllendülve (értem ezalatt a ráncolódást és a reszelést) nagyon gyors és könnyű a használata. Számomra plusz pont az is, hogy folyós. Az eddig próbált fólia zselék azért is voltak problémásak számomra, mert eszméletlen sűrű volt mind és egy csomó időt el kellett vele tölteni, hogy egyenletes legyen. Na, a tietek szépen beterült, törés nélkül futott rajta a fény (ja igen, ez amúgy mániám, hogy a fénynek nem szabad megtörnie a körmön, mert attól hülyét kapok :D).
Egy élmény volt vele dolgozni.

Kövess minket itt is: