Te használod már? Kellene … !

Te használod már? Kellene … !

A Pinterest térnyerése, a Te sikered is lehet

Neked mi jelenti a legnagyobb kihívást a körmös szakmában? Erre a kérdésre sokak válasza „az inspiráció gyűjtés, a folyamatos megújulás”. Az inspiráció kérdésköre óriási nehézséget okoz a körmös szakmában, hiszen a vendégek újabbnál újabb ötletekkel/igényekkel állnak elő, amit teljesíteni kell. Új trendek ütik fel a fejüket, amikkel nehéz lépést tartani. Lássuk be a család, háztartás és az énidő mellett kevés idő jut az inspirálódásra, fejlődésre nemde? Ha Te is ebbe a problémába ütközöl nap mint nap, akkor itt az idő, hogy változtassunk ezen, méghozzá közösen.

Mikor, hol, hogyan?

Mi a Pearl Nails-nél törekszünk arra, hogy a közösségi média felületeinken is inspirálni tudjunk Téged. Reméljük, hogy Facebookon és Instagramon már követsz minket, na de mi a helyzet a Pinteresttel? Hallottál már róla? Használod már? Kellene!

A Pinterestet nevezhetnénk az inspirálódás fellegvárának is, hiszen MINDEN témában találsz olyan ötletet, amitől leesik az állad és azonnal bele akarnál vágni a megvalósításba. Legyen szó köröm trendekről, lakásfelújításról vagy gasztronómiáról, itt mindent, de tényleg mindent megtalálsz! Ugye Te is érzed már, hogy ez AZ az applikáció, aminek azonnal a telefonodon van a helye?! Mivel nem csak gépen, hanem mobilon is elérhető felületről van szó, így bárhol, bármikor szerezhetsz ötleteket következő vendégeid körmeire, még akár kávészünet közben is. Jól hangzik, nem?


Pinterest inspiracio

Pinterestet minden körmösnek!

Mit szólsz, ha azt mondom, hogy a Pinterest lehet a sikered titkos kulcsa? Hamarosan itt a karácsony és nem csoda, ha Te is szeretnéd meglepni a vendégeidet néhány új színnel, mintával vagy technikával. A Pinterest a legjobb módja az ünnepek előtti ötlet gyűjtésnek, hiszen regisztráció után már csak a kulcsszavakat kell bepötyögnöd a keresőbe és özönlenek is a jobbnál-jobb ötletek!

Nem is tudok elképzelni jobb őszi/téli program ötletet, mint egy forrócsokival bekuckózva ünnepi köröm inspirációkat gyűjteni a Pinterestről!

Na de mi történik, ha megtetszik egy, vagy inkább tömérdek csúcsszuper ötlet? Nyugi nem kell megjegyezni mindet és a memóriádban tárolni, míg meg nem valósítod őket. Egyszerűen csak mentsd le őket a saját tábládra és már kész is. Miért jó ez? Mert tematikusan, mappákban tárolhatod az összegyűjtött ötleteket, így könnyen visszakereshető lesz, ha meg szeretnéd őket valósítani.

Képzeld csak el: tele a naptárad a karácsonyi időszakra és csak nem csinálhatsz mindenkinek karácsonyfás, csillogó, piros körmöket … itt jön képbe a Pinterest. Írd be a keresőbe, hogy „christmas nails” vagy hogy „karácsonyi körmök”. Több ezer inspiráló kép, videó és step by step típusú tartalom kerül eléd. Hát nem zseniális? Ments le őket és készítsd el vendégeidnek, az ámulat garantált lesz!  De VIGYÁZZ!!! Mert függőséget okoz! Garantáltan nem fogod tudni abbahagyni a kutakodást! 😀

Nem szeretnéd, ha mindenki látná az összegyűjtött inspirációidat? A mappák/táblák titkosítására is van lehetőséged, így bátran kereshetsz a munkádtól független ötleteket is!

Kreatív körmös, boldog vendég! – irány a Pinterest

A Pinteresten lehetőség van az inspiráció gyűjtés mellett követni is a regisztrált felhasználókat, így könnyedén értesülhetsz a legfrissebb tartalmakról, így naprakészen tarthatod tudásodat.  Nézd csak a Pearl Nails Pinterest oldalát: telis-tele van inspiráló körmökkel, színajánlókkal és új termékekkel. Sőt, körmöseink legjobb munkáit is sorra meg tudod nézni. Kell ennél jobb hely az ötlet gyűjtésre? Folyamatos inspiráció gyűjtés és naprakész tudás mellett Te leszel minden vendég álom körmöse, hidd el! Vágj bele és tölts le a Pinterestet.

Egy szó, mint száz, ha Te is szeretnél naprakész és kreatív lenni, akkor itt a Pinterest, ha pedig nincs időd ötleteket böngészni, akkor kövesd a Pearl Nails profilját, mert mi napról napra figyeljük az új trendeket és összegyűjtjük Neked! Használd, fejlődj és inspirálódj kedvedre.

Vigyázat! Függőséget okoz!

Tovább a gél lakkokhoz
Tovább a fedőzselékhez

Kövess minket itt is!


Facebook


Youtube


Instagram


Pinterest


Tiktok


Link

Related posts