10+1 ÖTLET – Így maxold ki az ünnepi hajtást!

10+1 ÖTLET – Így maxold ki az ünnepi hajtást!

Észveszejtő, hogy milyen gyorsan repül az idő, ezért hoztunk Neked 10+1 ötletet, hogy a legtöbbet tudd kihozni a karácsonyi időszakból … nemrég még a nyári hajtás és a neon színek töltötték ki a mindennapokat, most pedig az ünnepi körmök és a csillámok lepik el a szalonokat. Év végén már mindenki a karácsonyi menüre és az ajándékokra koncentrál, ezért segítünk Neked kihozni a maximumot ebből az időszakból. Nem a legjobb halászlé és a tökéletes diós bejgli receptjét hoztuk el most Neked, hanem néhány olyan tippet, amivel igazán ünnepire tudod hangolni körmös vállalkozásodat.

Tarts velünk és készüljünk együtt az ünnepekre!

A következő ötletek teljesen megszokottak, mindennapinak tűnnek, de számolj csak… Te hányat csináltál meg ebből az előző évben?

1. ötlet – Ajándékutalvány

Te minek örülsz jobban? Egy tárgyi ajándéknak, vagy egy élménynek? Reméljük Te és a vendégeid is az élményt választanátok, mert akkor ez a tipp Neked szól! Az ajándékutalvány egy szuper ötlet, hiszen ki ne örülne egy kis kényeztetésnek az év bármely időszakában? A Canva számos remek lehetőséget, kreatív ötletet nyújt arra, hogy egyedi ajánlattal kedveskedj vendégeidnek és szeretteiknek. Ráadásul, ha ezt a remek módszert választod, biztos lehetsz benne, hogy új vendégeket is hoz majd Neked a 2022-es év.

2. ötlet – Adventi kedvezmények, nyereményjátékok

A közösségi média az adventi időszakban csordultig van nyereményjátékokkal, amik úgy vonzzák az embereket, mint a Gummy Base Gel a körmösöket. Kedveskedj Te is különböző kedvezményekkel, vagy nyereményjátékkal követőidnek, hiszen jobb adni, mint kapni! Sőt, ha szeretnéd felturbózni kicsit az elérésedet, akkor is a nyereményjáték a legjobb megoldás! Nem kellenek drága ajándékok ahhoz, hogy vendégeid szívesen játsszanak veled, csak néhány kreatív megoldás és könnyen megvalósítható ötlet! Sorsolj ki néhány kedvezménykártyát, vagy egy csomag finom szaloncukrot! Biztosan odáig lesznek érte.

3. ötlet – Ünnepi nyitvatartás

„Van még időpontod karácsony előttre? Esetleg a két ünnep közé?” Biztosan neked is ismerősen csengnek ezek a mondatok és sok üzenetet kaptál Te is vendégeidtől a szabad időpontok és a nyitvatartás kapcsán. Előzd meg az üzenet áradatot és hetente egyszer kommunikáld ezeket követőidnek. A Canva alkalmazásban ehhez is szuper sablonokat találsz, ne félj használni őket.


4. ötlet – Játékra fel!

Szeretnéd aktivizálni és jobban megismerni vendégkörödet? Jó lenne kicsit felpörgetni az oldalaid elérését? Játssz egy kicsit vendégeiddel. A Canva alkalmazásban találhatóak „This or that” típusú képek, amiket kedvedre tudsz alakítani. Ennek segítségével megismerheted vendégeid szokásait és közelebbi kapcsolatot tudsz velük kialakítani.

Tipp: használd ezt a lehetőséget havi egy alkalommal és a hatás garantált lesz!

IDE KATTINTVA találsz hozzá szerkeszthető ingyenes sablonokat.

5. ötlet – Inspirációk, új termékek

A strasszkő készlet fogyása után a legnagyobb probléma ebben a rohanó időszakban a tanácstalan vendég, vagy pont az ellenkezője, aki olyan ötletekkel áll elő, amit egyszerűen képtelenség lenne belátható időn belül teljesíteni. Ahhoz, hogy ezt megelőzd, ossz meg közösségi média felületeiden inspirációs posztokat legújabb színeidről, mintáidról és díszítési technikáidról, hogy a vendégek felkészülten érkezzenek hozzád az év utolsó időpontjára és pontosan tudják, hogy milyen ünnepi körömre vágynak igazán.

Tipp: alkalmazd ezt az ötletes módszert az év zsúfoltabb időszakaiban. Vezesd fel ezt a naptáradba, hogy el ne felejtsd!


6. ötlet – Jótékonykodás, gyűjtés

Bár nem csak karácsonykor aktuális, azonban a jótékonykodásra ilyenkor mindenki nagyobb figyelmet szentel. Szervezz cipősdoboz gyűjtést vendégeid körében és juttasd el a rászorulók számára. Kovácsold össze vendégeidet egy szuper közösséggé, hogy legyen mindenkinek boldogabb a karácsony.

Tipp: Ha igazán egyedit szeretnél alkotni, akkor kérdezd meg vendégeidet, hogy ismernek-e rászoruló családokat és szervezz célzott gyűjtést 1-1 családnak. Hidd el, a vendégeid szívesen segítenek majd Neked ebben a nemes ügyben!

7. ötlet – (DIY) ajándékötlet

Ajándékozni öröm. Lepd meg Te is vendégeidet valami saját készítésű aprósággal és okozz Nekik örömet. Ha nincs időd bíbelődni valami általad készített meglepetésen, akkor is van egy szuper ötletünk.

Tipp: Számos szuper csomagajánlatot kínálnak a cégek az ünnepi időszakban, érdemes körülnézni a weboldalakon, hiszen egy kis apró figyelmesség és fel tudja dobni a vendégeid kedvét, nem kell vagyonokat költeni ajándékra. Tudod, mindig a szándék a lényeg.


8. ötlet – Vendégfotók, vendégvélemények

Szeretnél új vendégeket 2022-ben? Esetleg Te már telítve vagy teljesen? Ez esetben is hasznos lesz számodra a következő ötlet, mert márkaépítő és bizalomnövelő hatása van. Ossz meg néhány vendégfotót, vendégvéleményt oldalaidon, hiszen ez ösztönzőleg hat az emberekre, bizalmat kelt bennük.

Tipp: szerencsére az elégedett vendégek imádják megosztani a nagyvilággal új, csodaszép körmeiket. Használd ezt ki bátran és oszd tovább az Ő sztorijukat. A legjobb ajánlás egy elégedett vendég!

9. ötlet – Ünnepi jókívánságok

Készülj karácsonyi és újévi köszöntő posztokkal, sztorikkal követőidnek és köszönd meg Nekik, hogy ebben az évben is veled tartottak. Mutasd meg Nekik, hogy Ők milyen fontosak számodra és árulj el néhány kulissza titkot, pl. Te hogyan készülsz az ünnepekre és mik a terveid a következő évre.

10. ötlet – Értékeld az elmúlt évet

„Sztori tájm”: tarts egy kis évösszegzést és ha van kedved, oszd meg ezt is vendégeiddel, követőiddel hogy lássák, milyen irányba halad kedvenc körmösük. Elvégeztél egy tanfolyamot? Kötöttél egy szuper együttműködést? Számos új vendéggel büszkélkedsz? Oszd meg ezeket az információkat, hiszen így közelebbi kapcsolatot tudsz teremteni velük.

+1 Hogyan tovább? Piackutatás, véleménykérés

Szeretnél új irányt adni vállalkozásodnak? Új szolgáltatás bevezetésén gondolkodsz vagy bővítenéd a termékkörödet? Kérdezd meg erről vendégeidet és építsd be a kapott ötleteket, tanácsokat a jövő évi tevékenységedbe. Az Instagram sztori funkciója remek lehetőséget az ehhez!Tovább a gél lakkokhoz
Tovább a fedőzselékhez

Kövess minket itt is!


Facebook


Youtube


Instagram


Pinterest


Tiktok


Link

Related posts