MEGÉRKEZETT AZ ÚJ

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ

Az ÚJ Matte Stone gél lakk kollekciót az ezoteriában is ismert ásványok, kristályok inspirálták, amelyeknek nem csupán megmagyarázhatatlanul vonzzák a szemet, de titokzatos, mágikus erejük jótékony hatással bír az emberi szervezetre, a lélekre, sőt már pusztán a látványuk, a színei is befolyásolni tudják hangulatunkat. Éppen ezért gondosan összeválogatva elhoztuk Neked azokat az ásvány árnyalatokat gél lakk formájában, amelyek a mindennapjaidban is jótékony hatással lehetnek, már csak a látványa is jobb kedvre deríthet Téged vagy a vendégeidet.

Miért különleges a Matte Stone Gel Polish?

MÁS, mint a többi gél lakk! MIÉRT? Alapréteget ugyanúgy kell használnod hozzá, mint a többi gél lakkhoz, azonban... és itt jön a legjobb rész... FIXÁLÁSMENTES, MATT felületűre köt UV fényben! Azaz fényzselé, fedőréteg nélkül alkalmazhatod. Ezzel amellett, hogy megspórolsz egy lépést a megszokott folyamatból (felgyorsítod a szalonmunkát), ééés egy igazán egyedi felületet kapsz, amiért a vendégeid teljesen ODA LESZNEK!

6 ÚJ vendégkedvenc árnyalat!

SZÍNTERÁPIA
A színek jótékony hatásai

TUDTAD, hogy a színek sugárzása, rezgése befolyásolja életünket, érzéseinket, hangulatunkat, lelki állapotunkat? A pszichológiában rendszeresen hívják segítségül a színeket, nem véletlenül! Olyan változásokat hozhat a tudatalattinkban, amelyről előfordulhat, hogy sosem szerzünk tudomást, azonban a hatása erőteljes és szembetűnő.

A FÉNYTERÁPIA kizárólag a színeket alkalmazza a hangulat megváltozatására, különböző fényekkel megvilágítva egy adott helyiséget, tárgyat, ezzel azonnal befolyásolva érzéseinket.

ÁSVÁNYTERÁPIA területén a színek mellett nagyon fontos szerepet kap az asványok mágikus ereje és az ősidőkben képződött különleges kristályos szerkezetek rezgésszáma, annak kihatása az emberi testre.

SZÍNTERÁPIA: Legyen szó csupán a reggeli öltözeted színéről, vagy akár a választott rúzsod árnyalatáról a mindennapokban, vagy akár egy-egy lakás felújítása során a falak színeiről... ezek mindegyike nagyon fontos tényező a pillanatnyi hangulatunk és kisugárzásunk tekintetében.

Mire lehet hatással ez a szín? Energizálás, önmegvalósítás, szívcsakra, agyi funkciók aktivizálása. 
Melyik csillagjegynek ajánjuk? Kos

Mire lehet hatással ez a szín? Kreativitás, önbizalom, szerelmi bánat, alvászavarok, megnyugvás.
Melyik csillagjegynek ajánjuk? Rák

Mire lehet hatással ez a szín? Stresszoldás, koncentráció, türelem, spiritualitás, aura védelem, változás.
Melyik csillagjegynek ajánjuk? Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak

Mire lehet hatással ez a szín? Megbocsátás, energizálás, lelki béke.
Melyik csillagjegynek ajánjuk? Bika

Mire lehet hatással ez a szín? Nyugtató, lelki béke, feldolgozás, rémáloműző.
Melyik csillagjegynek ajánjuk? Bika, Rák, Mérleg

Mire lehet hatással ez a szín? Boldogság, védelmezés, önbizalom, megnyugvás, harmónia.
Melyik csillagjegynek ajánjuk? Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak

A fentiek tudatában arra bíztatunk, hogy figyelj a mindennapokban a környezeted színeire, próbáld kihasználni a jótékony hatásait és vedd körbe magadat olyan árnyalatokkal, amelyek a jelenlegi élethelyzetedben a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉGGEL SZOLGÁLHAT és támogatni fog Téged.

Inkább egyesével szeretnéd?
MELYIKET VÁLASZTOD?

Figyelem, a Matte Stone gél lakkok NEM TARTALMAZNAK ásvány kristályokat,
csupán azok színe és az árnyalatok esetleges hatásai inspirálták ezt a kollekciót.