Tip színpaletta
2x36 színhez

- összepattintható, natúr -

Két részre külön szedhető, natúr színpaletta 2x36 db gél lakk, színes zselé vagy hagyományos körömlakk színek bemutatásához.

990 Ft /szett

Margaréta
cserélhető tipes

- natúr, 20 színhez -

Natúr margaréta cserélhető tipes, 20db gél lakk, színes zselé vagy hagyományos körömlakk színek bemutatásához. A csomagban 20db cserélhető tippel, 40db-os utántöltőt külön tudsz rendelniide kattintva.

490 Ft /szett

Tip színpaletta
Korona

- natúr, 50 színhez -

Korona alakú, natúr színpaletta 5x10db gél lakk, színes zselé vagy hagyományos körömlakk színek bemutatásához.

590 Ft /szett

Szikepenge eltávolító és tároló

- A biztonságos munkakörnyezethez -

Pedikűrös szakemberek számára elengedhetetlen kiegészítő! A doboz segítségével használat után pedikűr szikepengéid egyszerűen eltávolíthatod a szikenyélről, és biztonságosan tárolhatod.

1.270 Ft /db

Gyémánt csiszolófej
- Lándzsa -

Finom és közepes erősségű gyémánt csiszolófejek, melyek több munkafázis esetén is használhatók. Kifejezetten ajánljuk a természetes körömlemez előkészítéséhez és a kutikula emeléséhez vastagabb bőr esetén, míg a bőrkeményedések eltávolítására is kiválóan használhatók. Lekerekített hegye nem okoz sérülést, míg a viszonylag hosszú kúpos alak a szarupárkány biztonságos csiszolását biztosítja.

3.890 Ft /db

Karbidtartó - 48db-os

Tartsd rendszerezetten karbid- és csiszolófejeidet! Ez a kis tartó segít 48 db eszköz tiszta és átlátható tárolásában, szállításában, hogy mindig kéznél legyenek a legtöbbet használt csiszolófejek, és útközben se vesszen nyomuk.
Mérete: 9 x 6 x 1,2 cm

990 Ft /db

Karbidtartó - 12db-os

Tartsd rendszerezetten karbid- és csiszolófejeidet! Ez a kis tartó segít 12 db eszköz tiszta és átlátható tárolásában, hogy mindig kéznél legyenek a legtöbbet használt csiszolófejek.
Mérete: 9 x 6 x 1,2 cm

1.490 Ft /db

Pedikűr lábáztató tál

- krémfehér -

Mérete: 38 x 33 x 15cm
Használható űrtartalom: 5l

2.990 Ft /db

ÉRDEKEL A TÖBBI ÚJDONSÁG is?