Oktatók - Pearl Nails

Budapest XX. kerület

G. Borbély Tímea

Mesterleveles díszítő bajnok oktató

A pályafutásom éles váltások sorozata, hiszen a sport, a bölcsészkar, majd a kereskedelmi szektor után 2011-ben a kézápoló és műkörömépítő szakma csodás útjára léptem. Az OKJ tanfolyam elvégzése után egyből szépségszalonban kezdtem el tevékenységemet és vendégköröm kialakítását.

Mindjárt az első évben egy kisebb díszítő versenyre is beneveztem, ahol megéreztem a versenyzés adrenalinjának ízét, és rákaptam erre. A következő években továbbképzésre jártam, hogy nagyobb versenyeken is labdába rúghassak. 2015-ben aztán a Pearl Nails csapatának jóvoltából jött a lehetőség: Orlandoi és Pasadenai világkupán való részvétel, ahol 4. és 5. helyet sikerült megszereznem. Majd az itthoni kupákon állhattam többször dobogón díszítő kategóriában. Később hazai versenyeken zsűriztem, és zsűrielnök is voltam, mely megmutatta számomra, mennyire nehéz a másik oldalon is ülni.

2016-ban mester vizsgáztam, hogy a megszerzett tudásom továbbadhassam az újonnan érkező kollégáknak, kollegináknak. 2018-tól folyamatosan OKJ-s osztályaimat készítettem a nagybetűs életre. Imádom. A szakma eme ágazatának egyik legszebb része, hogy végig járod velük a fejlődés útját, s mikor elengeded a kezüket, gyönyörűen megállják már a helyüket a vállalkozók világában. Mindezek mellett a szépségszalonban a vendégeimnek a kézápolója vagyok, és hétről hétre újítom meg a körmüket, immáron 11 éve.

Néhány munkám:

Pearl Nails emlékek:

Oktatások

Hamarosan...